Kajak-kenu világbajnokság

A következő két hét eseményei. A kajakos Lucz Anna és Csizmadia Kolos bejutott a vasárnapi döntőbe 200 méter egyesben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon.


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports

Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.

. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Strandröplabda ob-s felvezetéssel három OTP Bank Liga-mérkőzéssel és kajak-kenu-vb második döntős napjának éremcsatáival beleértve a hosszú távokon zajlókat is zárjuk a hetet az M4 Sport tévés és online csatornáin. Az első eredmények azt mutatták hogy két magyar egység is biztosította a helyét a hétvégi döntőkbe.

Szeged 20220806 - 0807 Megtekintés Térkép. 1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György emlékverseny.

Szombaton a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 méteres döntőt vasárnap pedig a 23 éves Lucz Anna egyesben is döntőzött a 200 méteres távon. Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n. Szerdán végre megkezdődött az idei szezon fő versenye a halifaxi ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság.

Szerdán rajtol a világbajnokság Hír aug. 23 hours agoA kajakos Kopasz Bálint ezer méteren a női kajakpáros kétszázon lett világbajnok. Az előfutamokkal szerdán - magyar idő szerint délután - megkezdődött a kanadai Halifaxben a gyorsasági és para kajak-kenu világbajnokság amelyen összesen 40 magyar versenyző indul.

Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által. ICF Masters Canoe. 1 day agoVízhiány miatt került veszélybe egy világbajnokság megrendezése.

Lucz Anna már a szerdai nyitónapon bizonyította hogy remek formában érkezett a vb-re Kiss Blankával párosban ugyanis futamgyőzelemmel biztosították a helyüket a szombati. 1 day agoA kanadai kajak-kenu világbajnokság szombati napján a Kiss Blanka Lucz Anna kajak páros és Kopasz Bálint is aranyérmet szerzett előbbi 200 utóbbi 1000 méteren. Szeged 20220806 - 0807.

Szerdán kezdődött az idei gyorsasági kajak-kenu és parakenu világbajnokság a kanadai Dartmouth városában. Az eddig lezajlott négy magyar érdekeltségű középfutam felemás eredményt hozott a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által.

1 hour agoLucz Anna bronzérmet szerzett vasárnap kajak egyes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. A következő két hét eseményei. 1138 Budapest Latorca u.

Szóljon hozzá Ön is. A kenus Korisánszky Dávidot rögtön a viadal első előfutamában a rajthoz. A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a.

Kopasz Bálint a vb-n is verhetetlennek tűnik. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. A négy egység közül kettő jutott be a szombati fináléba két másik hajó a B döntőbe kvalifikálta magát.

Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép. 1948 Labdarúgás OTP Bank Liga Mol Fehérvár Budapest Honvéd utána. POZSONYI SZILÁRD 20220803 2307 Frissítve.

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság szombati napján K-1 1000 méteren diadalmaskodó Kopasz Bálint megmutatta hogy ő a királyszám legnagyobb királya. A szombati nap két magyar aranyérmet a Kiss Blanka Lucz Anna kettős és Kopasz Bálint és két bronzot Bragato Giada és Nagy Bianka 200. Kajak-kenu vb - ötödik hellyel mutatkoztak be a magyarok.

Nádas Bence Kopasz Bálint Csizmadia Kolos és Gál Péter j-b a kajak-kenu világbajnokság K4 férfi 500 méteres versenyének előfutamában a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021. Az első napon 13 magyar. 36 1 465 0091.

Chatbot - Rezultz. Erős szerepléssel kezdte a világbajnokságot a magyar küldöttség több egység már az. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren.

A Bragato Giada Nagy Bianka kenu kettős sem lehet elégedetlen hiszen 200-on és 500-on is bronzérmesként zárt így a mieink négy érmet szereztek ma. Fernando Pimenta Portugália 33898 3. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2.

Rögtön két aranyérmet is nyertek a magyarok szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon a kajakos Kiss Blanka és Lucz Anna duója 200 méteren győzött a kajakos Kopasz Bálint pedig az 1000 méteres királyszámban lett. Szóljon hozzá Ön is. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE.

Köztük van Nagy Bianka is Szegedről akiért ma két számban is. 1 day agoDÖNTŐZNEK A KAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁGON. A magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján írta az MTI.

Kajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Kopasz Bálint. Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép. Kajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos.

1 day agoA borítókép illusztráció. 1 hour agoA kanadai kajak-kenu világbajnokság záró napján Lucz Anna bronzérmet szerzett a női K1 200 méteres versenyszámában.


Egy Finn A Mikulas Szomszedjabol Olli Haapanen Ollie Finn Character


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Kovacs Katalin Szeretek Utazni Megismerni Mas Vilagokat


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin On Makingusproud


Pin On Rio 2016


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue


Pin On Newjsag


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel